kleding
bellaire
LEVERANCIER:
Bellaire BV
Watertorenstraat 4
4921 AD MADE


Postbus P.O. Box 183CONTACT:
00-31-(0)162-686634
info@bellaire.nl


60/IMG_7262.jpg

Bellair maakt collecties voor tieners die serieus genomen willen worden. Niet per sé met kun kop boven het maaiveld willen uitsteken, maar wél weten wat ze zelf willen en mooi vinden. Ook al kan dat van dag tot dag verschillen. Wij helpen ze met het vinden van hun eigen style. Zij zijn onze ‘hidden treasures’. Zij mogen hun verborgen kwaliteiten ontdekken en zichzelf zijn in onze collecties:

NoBell’& Bellaire 

De collecties hebben een sportieve, volwassen uitstraling. Ze zijn hip en van een hoog mode-niveau. De, overwegend, rustig ogende items zijn verfijnd met verborgen details. We richten ons op tieners en bieden de collecties aan van maat 110/116 t/m 170/176.


60/Bellaire_7857.jpg

NoBell'

Sportief, comfortabel en hip: Zo kan je de NoBell’ collectie van deze Spring het best omschrijven. Alle items zijn makkelijk te combineren én heerlijk om te dragen. Het kleurbeeld is stoer, tijdloos en krachtig: Navy en wit vormen de basis, waaraan een prachtige brons en jade groen kleur toevoegen. De collectie bestaat hoofdzakelijk uit jerseys en sweats: geprint of gestreept,  met een glittertje of glans. Er is een zeer gevarieerd scala aan stoffen gebruikt. Onze favorieten zijn gouden leather look stof en die fantastische decor-print met tijger. Dit seizoen kiezen we voor strakke jurkjes en T-shirtjes, ‘off the shoulder’ tops en hippe broeken. Eyecatchers zijn de jumpsuit in animal-print en een twee kleurige plissee rok. Mooie ribbings, embossed elastiek en speciale koorden en bandjes maken deze collectie helemaal af.

Voor de NoBell’ meiden is er een uitgebreid outerwear pakket: Sportieve bombers in diverse prints of in combinatie met softshell! Of ga je voor die hippe zomerparka met dat superleuke mouwdetail? Laat je verrassen door inventieve verwerkingen en mooie details…