kleding
airforce
LEVERANCIER:
Airforce B.V.
Max Planckstraat 3
2041 CX Zandvoort
Nederland


CONTACT:
023-5736181


52/kids_banner.jpg

Over Airforce

Airforce is gespecialiseerd in hoogwaardige winterjassen. Wij verkopen en produceren alweer bijna twintig jaar jassen van een hoge kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij hebben maar liefst 300 verkooppunten door heel Nederland. Tot die verkooppunten behoren grote, toonaangevende kledingwinkels en warenhuizen, maar ook onze eigen webshop. Wij hebben er bij het ontwerp van onze winterjassen rekening mee gehouden dat de weersomstandigheden tijdens een Nederlandse winter zeer streng kunnen zijn. Met een oversized winterjacket of een parka van Airforce trotseer je deze ruwe weersomstandigheden zonder problemen. Onze winterjassen zijn heel makkelijk te herkennen aan hun stijlvolle, moderne design en hun comfortabele fit. Maar misschien nog wel belangrijker is dat de materialen in onze jassen van fantastische kwaliteit zijn.


De geschiedenis van Airforce

In 1999 is Airforce gestart met de productie van winterjassen voor kinderen en volwassenen. Vanaf dag één hebben wij ernaar gestreefd om hoogwaardige kleding tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding te verkopen, zodat onze klanten zeker weten dat ze bij ons een winterjas of een parka van zo hoog mogelijke kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs kunnen kopen. Onze basic modellen hebben een design dat tegelijkertijd tijdloos en heel modern is en ze zijn gemaakt van zeer rijke stoffen. Zo weet jij zeker dat een waterafstotende winterjas van Airforce zelfs op de meest gure, regenachtige winterdagen geen kou en water doorlaat. En terwijl je comfortabel de kou trotseert, zie je er ook nog eens heel verzorgd uit.

Voor zo’n topkwaliteit winterjas hoef je al jaren lang niet meer per se naar een van onze multi-brandstores in Zandvoort of Amsterdam te komen. Tegenwoordig kun je ook onze outletstore in Bataviastad of onze webshop bezoeken, maar je kunt ook bij enkele vooraanstaande kledingwinkels door heel Nederland, België en Duitsland terecht. In 2010 besloten wij onze focus te verleggen naar onze volwassenenlijn om mee te groeien met de klanten die ooit met onze jeugdcollecties begonnen zijn. Wie voor Airforce kiest, doet dat immers niet voor slechts één jas. Bovendien hebben wij veel aandacht aan onze webshop besteed, zodat wij iedere bezoeker kunnen garanderen dat iedere bestelling goed verwerkt wordt en iedere betaling op een veilige, betrouwbare manier verloopt.


De toekomst van Airforce

Tot nu toe hebben we al onze activiteiten vanuit de 1000m2 grote Airforce Main Office in Zandvoort verricht. Naar verwachting verhuizen we begin 2019 naar onze nieuwe Main Office. Zo kunnen we ook de komende jaren onze prachtige gewatteerde winterjassen voor dames en stoere winterjassen voor heren blijven leveren aan al onze klanten in heel Nederland en de rest van Europa. Tot die tijd blijven we uiteraard aan onze uitgebreide collectie en onze gebruiksvriendelijke webshop werken. Zo kunnen al onze bestaande en nieuwe klanten op ons blijven vertrouwen als ze een luxe winterjas voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zoeken