kleding
AI_KO
LEVERANCIER:
Aaiko
Toetsenbordweg 22
1033 MZ Amsterdam
Nederland


CONTACT:
+31 (0) 20 35 40 349
www.webshop@aaiko.com


51/AaikoKids-19-9-1839185_990x990@2x.jpg

Aaiko is een Nederlands modemerk, gevestigd in Amsterdam. De drijvende kracht achter Aaiko is Pauline Brakenhoff. Zij heeft dit merk opgericht in 2005 waarbij zij commercialiteit en creativiteit op een unieke manier weet te combineren. In de loopv an de jaren is Aaiko uitgegroeid tot een internationaal bekend merk met verkooppunten in veel landen waaronder meer dan 400 in Nederland. Omdat het tot doel heeft om meiden te inspireren blijf Ai&ko uitbreiden. 

Echter, de basis van het merk is niet veranderd. Paulines persoonlijke visie en haar gevoel voor creativiteit staan nog steeds centraal. Zij laat zich inspireren gedurende de vele reizen over de wereld. Haar collecties zijn een ode aan bijzonderheid, moed en niewusgierigheid. Maar, als vrouw, verliest Pauline nooit haar blik op haar doelgroep, de hedendaagse en moderne designs zijn mooi en makkelijk te dragen.


51/AAIKO_LOGO_BLACK.svg

Ai&ko levert 4 keer per jaar een collectie. Elke collectie is opgedeeld in aparte thema's en 6 kleurblokken. Wij ondersteunen nieuwe leveringen op maandelijkse basis en behalve onze reguliere collecties presenteren wij ook diverse korte termijn leveringen; Aaikonics. Zo kunnen wij de winkel regelmatig van nieuwe collecie voorzien inhakend op de laatste trends en bestsellers.


51/aaiko-kids-ss19-128057DPjJG32Jda4C_990x990@2x.png

Het Ai&ko meisje

Aaiko is Japans en betekent 'geliefd' maar in het oud germaans betekent het 'gehard'. Deze bijzondere tegenstrijdigheid bepaalt dit merk en haar doelgroep. Een Ai&ko meisjes is moeilijk in te delen, ze is meisjesachtig en toch stoer. In het kort, ze is zachtaardig maar krachtig. En voor ons is dit meisje een oneindige bron van inspiratie. 

Technieken

Ai&ko maakt gebruik van een combinatie van technieken, de beste materialen en een vergaande detaillering. Ze verkopen niet zomaar een imago maar we willen indruk maken met Ai&ko zodat jij je goed voelt bij het dragen van onze meisjesachtige collectie.