schoenen
SHO.E.B.76_
LEVERANCIER:
Reints Grifthorst agenturen
Hoogoorddreef 89
1101 BB AmsterdamCONTACT:
Nancy Grifthorst
06 51793783
06 15094222 (Hans)
info@reintsgrifhorst.nl
www.reintsgrifhorst.nl

39/reintsgrifhorstagenturen.png

Wij zijn Nancy en Hans Reints Grifhorst en hebben sinds 1991 een agenturen bedrijf. Naast de agenturen hebben wij 20 jaar kinderschoenen- en kledingzaken gehad in Bussum en Zwolle.

Ons agenturen bedrijf bestond in eerste instantie uit kinderschoenen, maar nu zijn wij uitgebreid met volwassencollecties voor schoenen- en kledingmerken.

Onder de merken zijn er zeer exclusieve merken te vinden zoals: 
DSQUARED, ROBERTO CAVALLI, ELISABETTA FRANCHI, LANVIN, CESARE PACCIOTI, JOHN GALLIANO, MARNI, N21, BUMPER, ANDREA MONTELPARE, AM66, TRADITION, PHILLIPE MODEL.

Daarnaast hebben wij ook ZECCHINO D’ORO, BEKOOL, SHO.E.B.76 en pantoffels van LIVING KITSBUHEL.


 


39/755378857Unknown.png

SHO.E.B.76  is van de Familie Santoni, de schoenen worden in Fermo (Italy) geproduceerd. De fabriek heeft van oudsher altijd geproduceerd voor kinderen en volwassen. De zoon Andrea Santoni wilde na de overname van zijn vader alleen mooie, kwaliteit hoogwaardige kinderschoenen produceren en zo is het merk SHO.E.B.76 ontstaan.


Ze werken met verschillende ontwerpers en modelleurs om per regio/land een zo goed mogelijke collectie neer te zetten tegen super scherpe prijzen. De marge naar de retailers is hoog en door een voorraad en snelle productie is swappen en naleveren een van de sterke punten van dit bedrijf.

Het is echt een Familie bedrijf en de schoenen worden nu door heel Europa geleverd. 

Voor meer info www.shoe76.com 
 

 

 


39/_DSC1846.jpeg