schoenen
diesel
LEVERANCIER:
Wintermans Agenturen B.V.
Vughtstraat 9
4701 NJ RoosendaalCONTACT:
Janneke Wintermans
0165 560549
+31 (0)165 560549
sales@wintermans-agenturen.nl
www.wintermans-agenturen.nl

38/images.png

Wintermans Agenturen BV is een agentuur in high-end kinderkleding dat al vanaf 1990 bestaat. Eigenaresse Janneke Wintermans heeft het bedrijf overgenomen van Saskia Wintermans die ooit gestart is met het succesvolle agentuur. Saskia heeft vanaf het begin met CWF samengewerkt (Destijds Naf Naf, Chevignon enz.) en deze samenwerking is alleen maar sterker geworden in de loop der jaren. CWF heeft licenties van diverse merken en ontwerpt en distribueert zelf.

 

Inmiddels werken we met een ervaren verkoopteam en voeren we een groot aanbod in de merken van CWF maar ook diverse andere internationale labels. Bij ons gaat inkoop, professionaliteit, gezelligheid en familie hand in hand.


Labels Wintermans Agenturen:

Armani Junior, Balmain, Billyblush, Billybandit, Carrement Beau, Chloé, Diesel (kleding & schoenen), DKNY, Dsquared2, Emilio Pucci, Givenchy, Hugo Boss, Il Gufo, Karl Lagerfeld, Lanvin, Lapin House, Little Marc Jacobs, Simonetta, Timberland, Twin-set, Zadig & Voltaire, 

Brandnew beurs C.A.S.T.

We zijn aanwezig met de nieuwe collectie Diesel Kids Shoes & Hugo Boss Kids SS19 op de Brandnew in C.A.S.T. op 20 & 21 augustus. 


38/1420551623DIESEL KID_1400x900.jpg

DIESEL KIDS SHOES - BRAVE KID

Brave Kid is de perfecte partner voor designermerken voor kinderkleding die op zoek zijn naar een langdurige samenwerking om hun collecties van de hoogste kwaliteit te produceren en hun distributie wereldwijd goed te ontwikkelen.

Elk gelicenseerd merk in de portfolio heeft zijn eigen unieke filosofie en erfgoed. BRAVE KID heeft momenteel 5 licenties onder zijn hoede: Diesel (kleding en schoenen), John Galliano, Dsquared2, Marni, Trussardi Junior.

DIESEL

Diesel S.p.A., beter bekend als Diesel, is een Italiaans kledingmerk, dat zich zowel op mannen als vrouwen tussen de 18 en 25 jaar richt. Het heeft ook een kledinglijn voor kinderen en een sportlijn. Het bedrijf werd in 1978 opgericht. Diesels slogan luidt: For successful living.


38/622212030companie_logo_bravekid_square_home_eafd0.jpg.png