schoenen
Vingino_footwear
LEVERANCIER:
Vingino Footwear B.V.
Tuinstraat 1
5144 NE WaalwijkCONTACT:
Dennis van de Roer
0416 566666
vinginofootwear@afg-int.com
www.afg-int.com

SHOWROOM:
C.A.S.T..
062 B
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
2/Unknown.jpeg

Vingino

Bij Vingino houden we van denim. We maken kwalitatief hoogwaardige jeans en kleding waarin elk kind er cool uitziet en zich zelfverzekerd voelt. De combinatie van de beste denimstoffen met Italiaanse en vintage invloeden maakt onze kleding favoriet bij kinderen.

Sinds onze oprichting in 2001 zijn we in snel tempo gegroeid van een Nederlands denim-only bedrijf tot een international merk dat ieder kind iets te bieden heeft, van baby tot tiener. Ons allereerste product was een jeans geïnspireerd op een vintage exemplaar gevonden in Napels. Tegenwoordig is onze collectie een stuk groter: van jeans tot jasjes en van zonnebrillen tot schoenen.

Bij Vingino nemen we alleen genoegen met het beste van het beste. Daarom kunnen we met trots zeggen dat we kleding maken die er niet alleen goed uitziet, maar ook lang meegaat. Inspiratie voor de stijlvolle details in onze collectie vinden we over de hele wereld. Daarnaast is onze kleding sterk genoeg om elk avontuur, groot of klein, met gemak te doorstaan.


2/Unknown-1.jpeg

Vingino Footwear

Vingino Footwear bedient een breed scala aan winkeliers en zorgt dat het voor ieder wat wils in de collectie heeft. Zo beschikken de standaard sneakertjes over een voering met textiel. Detaillisten die een luxere variant willen aanbieden, kiezen voor een sneaker gevoerd met leer. De winkelprijzen van deze sneakertjes liggen tussen de 99 en 109 euro. Vingino Footwear biedt schoenen in de maten 24 tot 39.