kleding
levi'skids
LEVERANCIER:


CONTACT:
www.levi.com/NL/nl_NL/contact
00800 53847 501


36/A2_Zen_Desktop_KIDS_DP_BOYS.jpg

Het bekende en zeer populaire jeansmerk Levi’s® heeft de wereld veroverd. Niet alleen volwassenen vertonen zich dagelijks in de hippe spijkerbroeken, ook kinderen van alle leeftijden zijn er dol op. En dan te bedenken dat het merk al in 1873 zijn oorsprong vindt…

Geschiedenis
Al meer dan 150 jaar werkt Levi’s aan de ontwikkeling van spijkerbroeken. Toen in 1873 Levi Strauss en Jacob Davis patent ontvingen voor het proces van rivet broeken, was de eerste jeans ter wereld geboren. Dankzij haar continuïteit en kwaliteit blijft Levi’s zich ontwikkelen in de (kinder)modebranche.


36/A3_Zen_Desktop_KIDS_DP_GIRLS_OK.jpg

Levi’s® Junior
Sinds 2005 werkt het merk ook aan de ontwikkeling van kinderkleding. De Junior collectie, voor kids tussen de 8 en 16 jaar, bestaat uit items voor zowel stoere jongens als hippe meiden. De mooiste jeans worden gecombineerd met seizoensgebonden accessoires.

Levi’s® Newborn en Baby
Maar naast de Junior collectie heeft Levi’s ook een Newborn en Baby collectie gelanceerd, voor kleintjes tussen de 3 maanden en 3 jaar. De zachtste materialen en fijnste pasvormen maken de collectie compleet. Ook het thema ‘My first Levi’s’, waarin de kleintjes hun eerste jeans ontvangen, wint aan populariteit. 


36/D1.6_Zen_Desktop_KIDS_DP_BABY.jpg