kleding
grunt
LEVERANCIER:35/Schermafbeelding 2018-01-10 om 12.05.26.png

Het eigentijdse, bijzondere merk Grunt werd geboren in het hart van Denemarken. Het kindermodemerk richt zich op de jonge individu, waarbij authenticiteit en stijl centraal staat. Met een blik op de mooiste, Scandinavische trends, laat het merk kinderen dragen wat ze willen.


Toekomstbeeld
Grunt laat kids kijken naar zichzelf en naar de toekomst; want zij zijn degenen die het later moeten doen. Het merk probeert een boodschap over te brengen waarin het niet gaat om “goed” of “fout”, zolang je maar lekker in je vel zit en jezelf kunt zijn.

Be yourself
Want ja, we weten allemaal dat de jongere jaren grotendeels bestaan uit onzekerheden en zorgen. Maar aan de andere kant is het wel de mooiste tijd van je leven. Een tijd waarin je als kind vrij bent om te ontdekken wie je eigenlijk wilt zijn en zo je identiteit te ontwikkelen.


Najaarcollectie
In de nieuwste najaarscollectie werpt Grunt een blik op de hedendaagse communicatie. Met als belangrijkste aspect: de technologie die de menselijke communicatie beïnvloed. Want hoe eenzaam voelen wij onszelf wel niet in deze tijd? Toch blijft het hoofddoel bij iedere collectie van Grunt: Be yourself, be you!