schoenen
Piedro_sport
LEVERANCIER:
Piedro Verkooporganistie B.V.
Jan van der Heydenstraat 18-20
2665 JA BleiswijkCONTACT:
Marijke Struijs
010 5215211
mstruijs@piedro.nl
www.piedro.com

SHOWROOM:
C.A.S.T...
214 1
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
OVERIGE COLLECTIES:

Piedro schoenen
28/Pand-Berkel-en-Rodenrijs.png

1957 begon Piedro met haar eerste collectie kinderschoenen in de markt. Het verschil met andere kinderschoenenmerken? Het aanbieden van zowel lengte- als breedtematen. In de 60 jaar dat Piedro bestaat, zijn er maar weinig merken bijgekomen en dat maakt Piedro vrij uniek.

goede kinderschoen

Goede schoenen zijn ontzettend belangrijk voor kinderen. Kindervoeten moeten zich nog helemaal ontwikkelen en met de juiste schoenen kunnen problemen aan de voeten, rug en knieën worden voorkomen. Een goede kinderschoen is voorzien van een verstevigde hiel, een soepele zool met profiel en voldoende ruimte om te bewegen en te ventileren. Bij alle verkooppunten van Piedro wordt er veel aandacht besteedt aan het opmeten van de kindervoeten want kindervoeten groeien ongeveer 2 maten per jaar.

Kenmerken kindercollectie

De kinderschoenen collectie van Piedro staat voor kwaliteit. Met hielstukken die extreem sterk zijn, een leder voetbed die zich vormt naar de voet en rubberen loopzolen die slijtvast zijn. Ook hebben bijna alle modellen van Piedro een stevige stootneus zodat de schoenen tegen een stootje kunnen tijdens het spelen.

Nieuwe collectie sneakers

In de nieuwste collectie sneakers schenkt Piedro aandacht aan hippe kleuren en designs voor kinderen. Zo zijn er voor jongens stoere sneakers met neon kleuren die perfect passen in de trends van nu. En  voor de meiden zijn er gladleren sneakers met toffe teksten, strikken en glitters. Ideaal voor onder een jeans naar school.

Kwaliteit staat voorop

[broodtekst] Bij de kinderschoenen collectie staat net als bij heren -en damescollectie kwaliteit voorop. Piedro gaat mee met de laatste modetrends maar kiest voor materialen die ademend zijn en een goede pasvorm hebben. Daarnaast biedt Piedro ook een collectie schoenen voor kinderen met een beperking. In deze collectie vind je eigentijdse en moderne orthopedische kinderschoenen die geen afbreuk dan aan de gewone collectie van Piedro.