schoenen
Shabbies_kids
LEVERANCIER:
Zangbergen Footwear B.V.
Zuidwenk 78 P
3751 CG Bunschoten-SpakenburgCONTACT:
033 2020949
www.zandbergen-footwear.com

SHOWROOM:
C.A.S.T.
364-367 B
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein

Shabbies Amsterdam een van de twee merken van Fred de la Bretoniere vormt een complete collectie met een sympathieke uitstraling en klassieke touch. Het designteam ontwerpt daarnaast tassen, ceinturen, kleine lederwaren en accessoires. Creatieve vlotte schetsen worden met oog voor detail uitgewerkt tot betaalbare kwaliteitsproducten die in Europa gefabriceerd worden. De hand van de meester is altijd herkenbaar. In elk item is de typische eenvoud van Fred de la Bretonière terug te vinden. Fred de la Bretonière is uitgegroeid van een kunstzinnige en rebelse eenmanszaak tot een serieus en groot internationaal concern en is een begrip in binnen- en buitenland met negen winkels en een snel groeiend aantal shop-in-shops.


Over Shabbies kids
De kracht van de collectie Shabbies kids is het gebruik van natuurlijke materialen toegepast op tijdloze ontwerpen. De lijn wordt gekenmerkt door eenvoud, elegantie en vrouwelijke stoerheid met aandacht voor draagbaarheid en een verzorgde afwerking. De focus op details in de afwerking vereisen veel handwerk en vakmanschap.Zandbergen Footwear verzorgt als licentiehouder de kinderschoenmode van Shabbies. De kinderschoenencollectie sluit een op een aan op de dameschoenencollectie van het merk. 


27/Shabbies_wk33_inspiratiepagina_carrousel_1.jpg

De geschiedenis van Zandbergen
De oprichter Gerardus Zandbergen begon zijn eigen schoenwinkel in 1930. De winkel van Gerardus Zandbergen was gevestigd in Spakenburg, een oud vissersdorp in Nederland. Gerard Zandbergen verkocht zijn handgemaakte schoenen niet alleen aan de lokale bevolking, maar ook aan een heleboel toeristen. Vanaf het moment dat de familie Zandbergen actief is in de schoenenindustrie behoort de winkel nog steeds tot de familie van Zandbergen en is gelegen in Spakenburg. Daarnaast hebben we onlangs ook nog een mooie schoenenwinkel in De Bilt geopend.


Het gevoel voor mode en schoenen zit in het bloed van onze familie, dat is ook de belangrijkste reden dat wij in de voetsporen van onze grootvader zijn getreden. In de vroege jaren 70 zijn wij begonnen met het ontwerpen van onze eigen schoenencollectie. Wat erg succesvol is gebleken dankzij de combinatie van de bestaande kennis en vakmanschap in schoeisel.


Zandbergen Footwear B.V.
In de jaren 90 hebben we Zandbergen Footwear B.V. opgericht. De kennis en passie voor schoenen is altijd bij ons aanwezig geweest. Deze kennis en ervaring wilde we graag aanwenden voor het ontwerpen en produceren van onze eigen merken. Wat maakte dat we geweldige producten met de perfecte pasvorm en flexibiliteit ontwikkelde. We maakte mode comfortable! Wat echt een statement voor die periode was. Comfortabele schoenen met een geweldig design!

De perfecte match 
Aan het begin van 2000 besloten we om onze kennis te delen en zijn we begonnen met het produceren van schoenen voor kleding- en schoenmerken. Met onze kennis, uitgebreid netwerk en de mogelijkheid om voor onze partners collecties te ontwerpten zonder de DNA van het merk te verliezen, maakt ons tot de perfecte match.

"Met passie ontwerpen, produceren met kennis en met liefde verkopen"