schoenen
Naturino
LEVERANCIER:
Naturino - Falc S.p.A.
Contrada San Domenico 24
62012 Civitanova Marche
Italiƫ


CONTACT:
Martijn Warmer
06 14792947
martijn@martijnwarmer.com
www.naturino.com

SHOWROOM:
C.A.S.T.
287 1
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
18/Unknown-1.jpeg

OVER NATURINO

Uniek, origineel en perfect voor kindervoetjes: Naturino

Kleine meisjes willen maar wat graag op hun mama lijken. Dat gaat prima lukken met deze collectie, waar Naturino zich heeft laten inspireren door de kledingkast van mama. De collectie bestaat uit laarzen, enkellaarsjes, schoenen met geborsteld leer en schoentjes afgewerkt met studs en kettingen voor het rock-fashion gevoel. De prints zijn oneindig; van dierenprints tot camouflage en van de klassieke ruitjesprint tot een glamour glitterpint.


Voor de jongens zijn het juist de sneakers die indruk maken. Leer gaat deze winter hand in hand met delavé nylon wat een heerlijk sportief effect geeft. Typische winterkleuren voor de jongens zijn geinspireerd door het bos en de vorst; groen, oranje, roestbruin maar ook donkerbruin, blauw en grijs.

Zoals bekend van Naturino zijn de schoenen allemaal voorzien van het exclusieve ‘zandeffect’, wat een soepele steun geeft. Ook zijn de zolen deze winter weer uitneembaar, ideaal voor kinderen die gebruik maken van orthopedische zooltjes of voor kinderen die in de sneeuw hebben gespeeld en natte voeten hebben. Op deze manier zijn de schoenen niet alleen voorzien van de ideale pasvorm, maar bieden ze de voeten ook nog eens het maximum aan hygiëne.


NOOS collectie en nabestellen kan gemakkelijk 24/7 

Productgroepen: 

- Naturino 21-40 

- Naturino Sport 21-40

- Naturino Wildlife ( Eco friendly ) 24-32