schoenen
Shoesme
LEVERANCIER:
Shoesme International B.V.
Trouwlaan 3
5021 WD TilburgCONTACT:
Guus Pigmans
06 42382828
+31 (0)6 42382828
guus@shoesme.nl
www.shoesme.nl

SHOWROOM:
C.A.S.T.
474 2
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
16/sneaker-banner-groot.jpg

Sinds de oprichting van Shoesme in 1999, is ons doel steeds de beste schoenen te maken voor de verschillende fases in de ontwikkeling van kinderen. Hierbij ligt de nadruk op de pasvorm en ondersteuning van het kind met behulp van, door Shoesme ontwikkelde, flexibele zolen. De concepten BABY-PROOF® en Extreme Flex® zijn tot in de puntjes afgestemd op de ontwikkeling van baby’s en eerste lopertjes. Vanuit deze doelgroepen gedacht zijn vervolglijnen voor peuters, kleuters en schoolkids ontwikkeld. Hiermee zet Shoesme twee keer per jaar een uitgebreide collectie neer in maat 17 t/m 35, waar zowel kinderen als ouders blij van worden. De collectie wordt volledig in eigen beheer in Tilburg ontworpen en in Portugal geproduceerd.

Welkom in de wereld van Shoesme

Een wereld van loopcomfort, de perfecte pasvorm door het gebruik van Shoesme-leesten en -zolen, hoogwaardige materialen en hippe designs.


16/BF8W001-C-web.jpg

De eerste stapjes

Michiel Slaats, oprichter van Shoesme, merkte destijds dat kinderschoenen alleen werden ontwikkeld op wijdtematen en met stugge zolen. Er werd nog niet gekeken naar de ontwikkeling van voeten in verschillende leeftijdsfases. Zo werd Shoesme in 1999 geboren, het eerste merk dat het ontwerp van baby- en kinderschoenen afstemt op de fase en ontwikkeling van een kindervoet. Dit begon met soepele BABY-PROOF® baby-oefenschoenen voor de eerste stapjes. Toen de collecties van babyschoenen nog donkerblauw en bruin waren, bracht Shoesme al twee keer per jaar een trendy babyschoenencollectie volgens de laatste mode én verantwoord, dankzij het gepatenteerde BABY-PROOF® antislipzooltje.

Coolbrand Kids

Deze innovatieve benadering van baby- en kinderschoenen werd al snel omarmd door het publiek. In 2006 is Shoesme door Marktonderzoekbureau Trendbox uitgeroepen tot ‘Coolbrand Kids 2006’. Daarmee behoort Shoesme tot een van de coolste merken van Nederland. "Een 'cool' merk is innovatief, origineel, heeft een eigen ontwerp, maar vooral eigen fans". Shoesme treedt daarmee in de voetsporen van merken als Oilily, Sony Playstation en The Sims.

Groot in kleine maten

Shoesme bleef ook daarna de doelgroep verrassen met innovaties en vernieuwende concepten. Zo zijn de BABY-RPOOF® schoentjes waarmee het begon, doorontwikkeld tot BABY-PROOF® Smart babyschoenen. Daarnaast is de collectie de afgelopen jaren uitgebreid met vervolgconcepten zoals Extreme Flex® eerste loopschoenen, RunFlex sneakers, Urban schoenen, Crêpelaarzen, BABY-PROOF® slofjes, kraamcadeaus, regenlaarzen en zelfs rugzakken.

Baby-oefenschoenen en eerste loopschoenen zijn nog altijd de paradepaardjes van Shoesme. Dit is terug te zien in de volwaardige BABY-PROOF® Smart en Extreme Flex® collecties, binnen de totale Shoesme collectie. In twintig jaar is Shoesme uitgegroeid tot hét merk voor de kleine maten. We zijn er dan ook enorm trots op dat in de afgelopen jaren al duizenden kinderen hebben leren lopen op schoenen van Shoesme.


Voor iedere fase de perfecte schoen

Bij Shoesme voorziet een schoen voor een baby die de eerste wankele stapjes zet in andere behoeften dan een schoen voor een kind dat al zelfstandig loopt, maar nog wel een duwtje in de juiste richting kan gebruiken. Dit hebben wij vertaald naar unieke concepten voor baby's, peuters, kleuters en schoolkinderen.