kleding
Babyface
LEVERANCIER:
Euretco Label Company
Koninginneweg 1
3871 JZ Hoevelaken
11/Image.jpg

Euretco Label Company is een zelfstandige businessunit van Euretco gericht op kinderkleding en babykleding. met een succesvol portfolio van kinderkledingmerken en private labels. Euretco Label Company ontwikkelt internationale merken kinderkleding – Babyface, LCKR, Blue Rebel en Rags Industry – en verkoopt deze inmiddels gevestigde en succesvolle modemerken aan ondernemers in binnen- en buitenland. U vindt deze merken kindermode terug in ruim 1.200 baby- en kinderspeciaalzaken verspreid in en zelfs buiten Europa.

Om een sterke relatie tussen Euretco Label Company en haar klanten te realiseren zijn oprechte betrokkenheid en goede persoonlijke contacten van levensbelang. Of het nu gaat om nieuwe collecties kinderkleding, distributie, marketing of prijsstelling – Euretco Label Company voorziet u graag van passend advies.


Prijsniveau Babyface

Babyface richt zich op het middenprijsniveau. Informeert u naar een indicatie van onze adviesverkoopprijzen.

Distributie Babyface

Babyface wordt gedistribueerd in Europa. Op onze website vindt u een actueel overzicht van de landen.

Meer informatie

Het team van Babyface praat graag met u verder over de mogelijkheden van de verkoop van de Babyface collectie.


Babyface the smile in your shop!

Eigenzinnig, een goede prijs-kwaliteitverhouding en een herkenbaar handschrift…dat is het succes van Babyface. Babyface is er voor de allerkleinste wereldburgers opgroeiend tot eigenwijze dreumesen.

Babyface basic

Klein, lief en zacht! Een  basic collectie voor de allerkleinsten wereldburgers onder ons! Een collectie met basisstukken(vanaf maat 44 – 104) als rompers, broekjes en truitjes waarmee het aanbod voor baby’s in de winkel helemaal compleet is. Een aantrekkelijk cadeau artikel en onmisbaar voor elke nieuwe wereldburger.

Babyface new born

Lief, eigenwijs, in zachte materialen maar bovenal praktisch en comfortabel. Babyface New Born is verkrijgbaar in de maten 50/56 – 68 en heeft alles wat voor een baby belangrijk is.

Babyface dreumes

Voor de eigenzinnige dreumes die de wereld ontdekt: speels, stoer en altijd prima onderling te combineren. Een collectie in de maten 68 tot en met 116.